Vacature Monteur Landbouw-, Tuin en Parkmachines (full-/parttime)

Jochems Land- en Tuinbouwmachines is per direct op zoek naar een gemotiveerde monteur om ons team te versterken. Werk je graag zelfstandig en hou je van afwisselend werk? Dan past deze baan bij jou!

Wie zijn wij?

Jochems Land- en Tuin is opgericht in augustus 2003. Wij zijn een handelsonderneming die zich richt op de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte land- en tuinbouwmachines. De hoofdmoot is de in- en verkoop van zitmaaiers voor particulier gebruik. Daarnaast verkopen wij allerhande land- en tuinbouwmachines als veegmachines, bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, tuinfrezen, (mini) tractoren, enz. Onze lijnen zijn kort, de prijzen zijn scherp en wij bieden de klant altijd een oplossing! Dit kunnen wij bewerkstelligen doordat wij een kleine organisatie zijn waar een klant zich “thuis” voelt.

Wat ga je bij ons doen?

Alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan landbouw-, tuin- en parkmachines. Om 8.00 uur beginnen wij met een kop koffie, waarna je de eerste machine in de werkplaats onder handen gaat nemen. Tussendoor een verhuurmachine meegegeven aan een klant en een klant helpen die geïnteresseerd is in een (nieuwe) machine. Tussen de middag eten wij gezamenlijk een (op vrijdag een luxe) boterham. Na de middag ga je in het zonnetje bij een klant thuis een maairobot installeren. Aan het einde van de dag kun je met een voldaan gevoel naar huis of drinken wij nog iets op de zaak.

Wat verwachten wij van jouw?

  • middelbare technische opleiding
  • affiniteit met tuin- en parkmachines
  • flexibele en servicegerichte instelling
  • geldig rijbewijs (voorkeur BE).

Wat bieden wij jouw?

  • een uitdagende en zeer afwisselende baan
  • werken bij een gezellig bedrijf
  • opleidings- en groeimogelijkheden
  • werken met alle soorten, maten en merken machine- goed salaris met super secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur jouw Curriculum Vitae naar info@jochemslandentuinbouwmachines.nl of bel naar Ronald Jochems; 06-25024681

Verhuur machines

Wij zijn geen "echt" verhuurbedrijf, maar we verhuren wel wat machines, vooral op het gebied van tuinmachines.

We hebben meestal proffesionele machines in de verhuur. Het is altijd makkelijk voor u om te weten dat, als uw eigen machine bijvoorbeeld defect is, u bij ons een machine kunt huren terwijl uw eigen machine wordt gemaakt.

Ook is het makkelijk voor u als u een machine wilt aanschaffen en u twijfelt nog. U kunt dan de machine bij ons een keer huren om uit te proberen of dat bevalt.

Maar gewoon eenmalig een machine huren kan natuurlijk ook, hieronder vindt u een klein gedeelte uit onze verhuurlijst. staat er een machine die u zoekt niet bij, neem dan contact met ons op.

Verhuurlijst

    Prijs per dag   Prijs per week
Bomag trilplaat 18/45-2      22,50   80,00
Revo stenenknipper 33 cm.   12,50   40
Infraweeder onkruidbrander   35,00   155,00
Limpar onkruidborstel   50,00   195,00
Tuinfrees (indien voorradig)   60,00   150,00
Eliet verticuteermachine   40,00   90,00
Generac aggregaat         37,50   90,00
MM motorvatspuit   55,00   140,00
Hitachi ruggedragen bladblazer   30,00   105,00
Stihl benzineheggeschaar   22,50   85,00
Efco bosmaaier   25,00   95,00
Posch 'Ruck-Zuck' houtklover   35,00   85,00

Prijzen zijn in Euro's en inclusief 21% BTW