Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/starchil/clients/jochems/jochemslandentuinbouwmachines.nl/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Jochem's land- en tuinbouwmachines
Contactadres:
Bezoekadres:
Evert Jan Boksweg 3 Woudweg 53
7361 AH Beekbergen 7381 BA Klarenbeek
Tel: 06 - 25 02 4681 (Alleen op afspraak)
E-mail: info@jochemslandentuinbouwmachines.nl
Adres:

Overige informatie

Overige informatie:
Vanuit Amsterdam:

Op de snelweg A1 afslag Apeldoorn Zuid / Beekbergen. Na de afslag gaat u linksaf. Dan bij het het tweede stoplicht rechtsaf. U rijdt dan op de Lange Amerikaweg. Op de Lange Amerikaweg gaat u de eerste weg rechts. Daarna rijdt u met het Apeldoorns kanaal mee. Dan bij de stoplichten linksaf de Woudweg op.

Vanuit Zwolle:

Op de snelweg A50 afslag Loenen / Eerbeek. Na de afslag gaat u rechtsaf. Einde van deze weg rechtsaf richting Zutphen. Deze weg uitrijden tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten rechtdoor de Woudweg op.

Vanuit Enschede:

Op de snelweg A1 afslag Voorst / Zutphen. Na de afslag gaat u linksaf richting Voorst / Zutphen. Op deze weg neemt u de tweede rotonde rechtsaf richting Klarenbeek. U rijdt dan door tot in het dorp Klarenbeek. In het dorp komt u aan de linkerkant een Total tankstation tegen. Hiertegenover rijdt u in de Woudweg op.

Vanuit Arnhem:

Op de snelweg A50 afslag Loenen / Eerbeek. Na de afslag gaat u linksaf. Einde van deze weg rechtsaf richting Zutphen. Deze weg uitrijden tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten rechtdoor de Woudweg op.

Fields marked with * are required